Wij helpen u te stoppen met roken

16/10/2022
shutterstock_1393269052-1200x860.jpg

Wij helpen u te stoppen met roken

Gezondheidscentrum West biedt hulp bij stoppen met roken. Ons medisch team begeleidt u persoonlijk of telefonisch tijdens het stopproces. Hierdoor wordt uw stopkans aanzienlijk vergroot, tot wel 10 keer! Onze begeleiding wordt één keer per kalenderjaar vanuit het basispakket vergoed door de zorgverzekeraar. Deze vergoeding is in 2022 vrijgesteld van het eigen risico.

Er zijn veel goede redenen om te stoppen met roken. U wilt het zelf graag of uw arts / specialist heeft stoppen geadviseerd. U wilt stoppen en wilt graag begeleiding hierbij? Meldt u dan aan voor ons speciale zorgprogramma ‘Stoppen met roken’. Wij geven u de ondersteuning die nodig is om echt van het roken af te komen.

Uw individuele programma
Voor het samenstellen van uw persoonlijke programma bespreekt u samen met de coach welke eventuele belemmeringen u tegen kunt komen en hoe u deze het best kunt omzeilen of overwinnen. Er is veel mogelijk. Het gaat om de beste manier voor u. Natuurlijk bepreken we ook of u hulpmiddelen nodig heeft en welke.

Er is wat ons betreft niet één weg die leidt naar het stoppen met roken, samen gaan we op zoek naar de weg die het beste is voor u persoonlijk.