Gezondheidscentrum West
Average rating:  
 0 reviews

Zelf uw gezondheid volgen: Labuitslagen en Beeldmateriaal op het Mijn ETZ Portaal

16/08/2023 0
lung-cancer-disease-1200x940.jpg

Bij Gezondheidscentrum West stellen we uw gezondheid centraal en willen we uw zorgervaring zo gemakkelijk mogelijk maken. Daarom stimuleren we het gebruik van het Mijn ETZ portaal. Via dit portaal kunnen patiënten niet alleen hun labuitslagen bekijken, maar ook gemaakte MRI-scans en longfoto’s raadplegen, als een moderne vervanging voor het telefonisch opvragen van labuitslagen.

Wat is het Mijn ETZ Portaal?

Het Mijn ETZ portaal is een veilige en gebruiksvriendelijke online omgeving waar u toegang heeft tot uw medische gegevens en gezondheidsinformatie. Hier kunt u niet alleen uw labuitslagen inzien, maar ook beeldmateriaal zoals MRI-scans en longfoto’s.

Waarom zelf Inzien?

Het aanbieden en stimuleren van de mogelijkheid om zelf uw labuitslagen en beeldmateriaal in te zien heeft verschillende voordelen:

  • Directe Toegang: U heeft directe toegang tot belangrijke gezondheidsinformatie, wat u helpt om goed geïnformeerde beslissingen te nemen over uw zorg.
  • Tijdsbesparing: U hoeft niet langer te wachten op telefonische reacties of afspraken om uw uitslagen te verkrijgen.
  • Compleet Beeld: Het bekijken van beeldmateriaal zoals MRI-scans en longfoto’s biedt u een completer beeld van uw gezondheidstoestand.

Hoe werkt Het?

Het gebruik van het Mijn ETZ portaal is eenvoudig:

  1. Ga naar het Mijn ETZ portaal via de website: https://www.etz.nl/In-het-ziekenhuis/voor-patienten/MijnETZ.
  2. Log in op uw persoonlijke account.
  3. Ga naar labuitslagen
  4. Bekijk en download uw gegevens op uw gemak

Uw Gezondheid, Uw Regie

Bij Gezondheidscentrum West geloven we in het geven van regie over uw eigen gezondheid. Door zelf uw labuitslagen en beeldmateriaal in te zien via het Mijn ETZ portaal, heeft u controle over uw medische informatie en kunt u actief betrokken zijn bij uw gezondheidszorg.

We moedigen al onze patiënten aan om deze handige optie te verkennen. Als u vragen heeft over het gebruik van het Mijn ETZ portaal of aanvullend advies nodig heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We zijn er om u te helpen en te ondersteunen in uw zorgbehoeften.

Gezondheidscentrum West
Average rating:  
 0 reviews

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Copyright by Nabits 2020. All rights reserved.