E-consulten


E-consulten: Snel en Efficiënt contact met uw huisarts

Geachte patiënten,

Bij Gezondheidscentrum West staat uw zorgervaring centraal, en daarom zijn we verheugd u een moderne manier aan te bieden om in contact te komen met uw huisarts. We introduceren E-consulten, een efficiënte en professionele methode waarmee u snel antwoord kunt krijgen op uw vragen, advies kunt vragen, of uw zorgen kunt delen, allemaal vanuit het comfort van uw eigen omgeving.

Wat is een E-consult?

Een E-consult vertegenwoordigt een elektronisch consult met uw huisarts, waarbij u uw vragen en zorgen digitaal met ons deelt in plaats van een fysiek bezoek aan onze praktijk. Of u nu medische vragen heeft, behoefte heeft aan advies over behandelingen, of symptomen wilt bespreken, dit is een handige manier om snel en doelmatig in contact te komen met uw huisarts, zonder de wachttijd van een fysieke afspraak.

Snel en Professioneel

Wij begrijpen dat uw tijd kostbaar is, en daarom doen we ons uiterste best om u binnen een termijn van 2 werkdagen een professioneel en deskundig antwoord van uw huisarts te bieden wanneer u een E-consult aanvraagt via e-mail. U kunt erop vertrouwen dat we onze stinkende best doen om u snel van dienst te zijn, terwijl we de hoogste kwaliteitsnormen handhaven.

Hoe vraagt u een E-consult aan?

Het aanvragen van een E-consult is eenvoudig en formeel:

  • Stuur een e-mail naar gzcwest@ezorg.nl
  • Gebruik als onderwerp van de e-mail “E-consult aanvraag”.
  • In de e-mail zelf, voorzie ons van een heldere en gedetailleerde beschrijving van uw vraag of zorg. Gelieve uw volledige naam, geboortedatum, en eventuele relevante medische informatie.

Uw huisarts zal zich inspannen om uw e-mail binnen de genoemde termijn van 2 werkdagen zo spoedig mogelijk te behandelen en u een deskundig antwoord te sturen. Mocht er aanvullende informatie nodig zijn, dan zal de huisarts contact met u opnemen.

Uw Gezondheid, Onze Toewijding

Bij Gezondheidscentrum West is uw gezondheid onze hoogste prioriteit. Met E-consulten willen we zorgen voor een vlotte en professionele toegang tot de medische ondersteuning die u nodig heeft.

Indien u vragen heeft of verdere informatie wenst, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We zijn er om u te helpen en te ondersteunen in uw gezondheidszorgbehoeften.

Met vriendelijke groet,

Het team van Gezondheidscentrum West


Gezondheidscentrum West
Average rating:  
 0 reviews

Copyright by Nabits 2020. All rights reserved.