Online afspraken maken


Online afspraken maken

U kunt een afspraak voor het huisartsenspreekuur door een mail te sturen naar de assistente. De assistente kunt u bereiken door te mailen naar gzcwest@ezorg.nl.  Van de gemaakte afspraak ontvangt u een bevestiging per e-mail, als u geen bevestiging ontvangt is de afspraak niet ingepland. Ook kan het zijn dat de assistente contact met u opneemt om aanvullende vragen te stellen met betrekking tot u verzoek tot het maken van een afspraak. De assistente dient namelijk de urgentie te bepalen van uw verzoek tot het maken van een afspraak. Houdt uw mail dus goed in de gaten.

LET OP, VOOR SPOEDEISENDE ZAKEN KUNT U GEEN GEBRUIK MAKEN VAN DEZE ONLINE OPTIE. INDIEN ER SPRAKE IS VAN EEN SPOEDGEVAL DIENT U TELEFONISCH CONTACT OP TE NEMEN MET DE PRAKTIJK.

Vakanties 

Tijdens de vakanties is het niet mogelijk om afspraken in te plannen via de webmail. Ook is het herhalen van recepten niet mogelijk via de mail. Wel kunt u voor het herhalen van chronische medicatie gebruik maken van de vakantieregeling door de apotheek direct te contacteren, ovv de vakantieregeling. U krijgt de meeste medicijnen dan zonder recept mee.